Målning

Mullbacks Måleri & Golv utför bl.a. följande typer av målerijobb:

 • Sprutmålning köksluckor m.m
 • Tapetsering
 • Reparationsmålning
 • Invändig & utvändig målning
Läs mer om våra måleri-tjänster
Klicka här

Golvläggning

Mullbacks Måleri & Golv utför bl.a. följande typer av golvjobb:

 • Golvslipning
 • Badrum
 • Textila golv
 • Plastgolv
Läs mer om våra golvläggnings-tjänster
Klicka här

Bygg

Mullbacks Måleri & Golv utför bl.a. följande typer av byggjobb:

 • Reparationer
 • Ombyggnader
 • Tillbyggnader
 • Kakel & Klinker
Läs mer om våra bygg-tjänster
Klicka här

Mullbacks måleri och golv kan nu erbjuda tjänsten Microcement.

Sugen på att renovera hemma? Badrum, kök, hall, sovrum, trapp, köksbord eller vilken yta som helst. Är du lite osäker på vad du vill använda för material? Vi på Mullbacks Måleri och Golv kan från 2018 erbjuda materialet microcement!

Materialet har använts sedan 25 år tillbaka i hela Europa, och är en hållbar lösning i de flesta av hemmets rum. Det är applicerbart på nästan alla ytskikt, och kan även användas utomhus. Alla färger finns att välja mellan, och bara fantasin sätter gränserna. Den som bott på hotell kring Medelhavet, har säkert upptäckt att badrummen ser väldigt varma och mysiga ut. Ofta är de sandfärgade eller varmt grå, och inte sällan renoverade med detta fantastiska material.

Om du sedan tidigare har ett godkänt kakel och klinkersystem i ditt badrum är det inget problem. Ingen rivning av badrummet behövs, då microcementet placeras ovanpå det befintliga kakel eller klinkerplattorna. Systemet med microcement är betydligt billigare än kakel och klinker, men erbjuder fortfarande samma lyxiga känsla.

Måleri Falun

Måleri Falun – Vi lägger plast- och heltäckningsmattor, textila mattor, trägolv, laminatgolv, gummigolv och plattor. Vilket golv som är bäst beror på många olika faktorer, som kundens smak, behov och förutsättningar. Plast- och heltäckningsmattor kan vara en bra lösning i barnrummet, då de är enkla att sköta samtidigt som repor och skador syns relativt lite, medan man i vardagsrummet kanske hellre vill ha ett lite lyxigare trägolv eller ett laminatgolv. Gummigolv har blivit populära och allt vanligare i offentliga byggnader då de är enkla att underhålla, hygieniska och dessutom brandsäkra. Vi har sett tusentals hem och hus och vi är proffs på att se vilken färg eller vilket golv som passar i olika sammanhang, så var inte rädd för att fråga oss om råd. Vi lyssnar på dina önskemål och gör allt för att förverkliga dina drömmar.

Be om en offert, klicka här!

Tack vare ROT-avdraget har det blivit billigare att anlita hantverkare och fler har råd att lämna renoveringsarbeten till proffs. Varför inte då anlita en expert som har bäst koll på vad som behöver göras. En byggnad som blir eftersatt i underhåll faller i värde, och för varje dag man väntar med att få saker som ommålning eller golvreparationer gjorda så växer arbetsbördan. Här nedan listar vi upp de tjänster som vi vanligtvis utför. Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar över.

Vi är inte bara en traditionell målarfirma utan vi kan även erbjuda mer estetiska inslag som dekorativt måleri. Oavsett om du vill ha en dekorativ ytbehandling i äldre eller modern miljö har vi kunskapen om teknik och material. Vi behärskar marmorering, ådring och andra dekorativa målartekniker med finess och en känslig hand. Här är det bara fantasin som sätter gränser.