Söker du golvläggare i Falun med omnejd?

Vi är din golvläggare i Falun

Få hjälp med mattläggning, lackning av golv och andra tjänster inom golvläggning av en erfaren leverantör. Vi har lång vana av golvläggning och golvtjänster av olika slag, alltid med högsta möjliga kvalitet som mål. Om du är osäker på vilken lösning som är bäst, ta kontakt med oss så kan vi ge dig råd.

Dessa tjänster erbjuder vi inom golvläggning:

⦾ Golvslipning (dammfri)
⦾ Badrum/­Våtrums­utrymme
⦾ Textila mattor
⦾ Trägolv Plattor
⦾ Vinylklick­-golv
⦾ Lackning av golv
⦾ Flyt­spackling
⦾ Infärgning av golv
⦾ Boning av golv
⦾ Plast­mattor
⦾ Epoxigolv

Vill du veta mer om våra golvtjänster

Vilka golvtjänster erbjuder ni?

Vi har erfarenhet av såväl trägolv och golvslipning, som av laminatgolv, plattor och vinylklick-golv. När det gäller mattläggning har vi vana av att jobba med plastmattor och linoliummattor samt textila mattor. Behöver du lacka golv? Vi kan även anlitas för att flytspackla golv, jobba med infärgning och bona golv. Då vi har våtrumsbehörighet kan du även få hjälp med badrumsgolv.

Därför ska du anlita oss som golvläggare

Behöver du hjälp med golv i Falun med omnejd? Vi är ett av de ledande företagen inom golvläggning i Falun. Sedan 1984 har vi hjälpt privatkunder och företag med olika golvrelaterade uppdrag. Vi är alltid noggranna, tillmötesgående och lämnar ett resultat som vi kan känna oss stolta över. Välj Mullbacks Måleri & Golv AB om du söker kompetens, ett bra bemötande och ett gott resultat. Välkommen att kontakta oss.