MÅLERI DALARNA – MULLBACKS MÅLERI & GOLV AB

Mullbacks Måleri & Golv startades som enskild firma 1984 och ombildades till Mullbacks Måleri & Golv AB 1987, då efterfrågan på tjänsterna ökade. Företaget har en mycket kunnig, kompetent och trogen personal med ett stort engagemang under sina uppdrag.

gruppbild-231030

Strävar självklart alltid efter högsta möjliga kvalité.

Vi har alltid eftersträvat att hålla högsta möjliga kvalité, i alla möjliga och omöjliga situationer som kan uppstå under renovering eller nybyggnad.

Mullbacks Måleri & Golv AB har drivits med kärlek av Jan Mullback alltsedan starten, och byggts upp till ett av Faluns största målerier, med både gamla och nya kunder. Företaget har genomfört sina åtaganden väl i såväl högkonjunktur som lågkonjunktur.

Bröderna Mullback driver familjeföretaget vidare.

Den 1 januari 2018 köpte vi, sönerna Daniel och Martin, Mullbacks Måleri & Golv AB. Vårt mål är att driva företaget i samma anda som tidigare.

Självklart kommer grundaren och urfadern Jan Mullback fortfarande ha sin hand kvar över företaget och kvalitetssäkra varumärket. Han kommer även i fortsättningen att ha viss kundkontakt, dels genom att lämna pris på arbeten, men ibland även som målare och mattläggare. Skillnaden blir att han gör det när han känner för det…

Vi ser fram emot att få lägga vår hand på och genomföra våra idéer i företaget samt att få jobba med både gamla och nya kunder!

Hoppas vi ses!

Daniel och Martin Mullback.

Mullbacks Måleri & Golv AB