Vi är din målerifirma i Falun

Ditt måleri i Falun

Söker du en målare i Falun med omnejd? Vi erbjuder högkvalitativa måleritjänster som lämnar ett tillfredsställande resultat. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med de traditionella tjänster som du kan förvänta dig från en målare.

Måleritjänster av alla slag

Hos oss får du hjälp med målning inomhus och utomhus (fasadmålning), tapetsering, spackling, dekormålning och sprutmålning. Vi har en god vana av alla former av måleritjänster. Utöver ett gott resultat erbjuder vi även god service i form av rådgivning och idéer för den bästa lösningen.

Måleritjänster som vi erbjuder

⦾ Reparations­målning
⦾ Tapetsering
⦾ Dekorativt måleri
⦾ Trapphus­målning
⦾ Utvändig målning
⦾ Spackling
⦾ Badrum
⦾ Kultur­måleri
⦾ Sprut­målning
⦾ Epoxi­målning

Vill du veta mer om våra måleritjänster?

Badrumsmålning och tapetsering i våtrum

Våra målare har självklart våtrumsbehörighet, vilket innebär att vi ser till så att våtrumstapetsering och -målning sker enligt konstens alla regler. Du kan känna dig trygg och njuta av ett fräscht badrum som ger harmoni med en avslappnad atmosfär.

Därför ska du anlita oss som målerifirma

Vi är ett av Faluns största måleriföretag, med ursprunget 1984. Här finns gott om erfarenhet och ett stort engagemang från våra duktiga medarbetare. Vi strävar alltid efter att göra det allra bästa vi kan för våra kunder. Under de år vi har funnits har det hunnit komma både toppar och dalar globalt och lokalt. Vi har ödmjukt anpassat oss och levererat kvalitet i alla väder och lägen. Om du väljer Mullbacks Måleri & Golv AB väljer du inte bara kvalitet – du väljer engagemang, ödmjukhet och kärlek.