Målare Dalarna

Mullbacks, målare från Dalarna, gör jobbet åt dig

Anlita en bra målare så slipper du balansera på en stege. Med en bra målare så kan du lugnt luta dig tillbaka och känna dig trygg med att måleriarbetena blir proffsigt utförda. Vi på Mullbacks Måleri i Falun har genuint kunnande och stor erfarenhet.

Det är svårare än du tror att måla. Färg har en tendens att leva sitt eget liv och är du inte van så blir det ganska komplicerat och dessutom tidskrävande. Om du väljer att anlita oss på Mullbacks så slipper du sådana problem.

Vi gör jobbet

Vi kommer hem till dig eller till er fastighet och sköter jobbet både smidigt och enkelt. Våra målare är erfarna och välutbildade. De arbetar diskret och med största respekt för våra kunders privatliv och önskemål.

Varför ska du lägga allt tid och energi under semestern på ett jobb som en duktig målare med glädje utför? Du får tid över att må bra, samtidigt som du investerar pengar i din fastighet. Det är faktiskt en investering som du en dag kan få tillbaka. Eftersom ett bra måleriarbete lönar sig i längden.


Kontakta oss för frågor

Hör av er till oss om ni har frågor eller funderingar kring måleriarbeten. Vår erfarna personal kan hjälpa er med tips och råd. Ni kan även få en offert och tidsplan för hur lång tid arbetet kommer att ta. Vi på Mullbacks kan ta alla typer av jobb.

Genom att vi är en lite firma men med stort kunnande så är inget projekt för komplicerat, samtidigt som våra kunder blir omhändertagna på ett personligt sätt.