Läs mer om när vi hjälpte Familjen Sjörs


Vad hjälpte vi kunden med?
Måleri

Vad gjordes mer i detalj?
Mullbacks har lagt heltäckningsmatta i en svängd trätrappa, en så kallad trappmatta. Trappan är infälld i steget. Syftet är att motverka halka och ge behagligt underlag.

Vad tyckte Familjen Sjörs?
- Vi är väldigt kräsna som kunder. Vi har haft med Mullbacks att göra förut och vet att de kan sin sak. Och det blev väldigt hög kvalitet. Jättefint utfört!

Mattläggning i trappa i Falun

Mattläggning i trappa i Falun

Magnus Sjörs, hans fru och tre barn bor i Slätta i Falun i ett kedjehus. De hade en heltäckningsmatta i trappan mellan våningarna förut, men den var gammal och sliten. Det var redan bestämt att matten skulle bytas ut, då det är ett bra halkskydd för barnen.

– Jag tog bort den och så tänkte jag göra jobbet med ny matta själv, men orken tog slut. Då kontaktade jag Mullbacks, säger Magnus Sjörs.

I beställningsförfarandet användes digital teknik.

– Först skickade jag mail med bilder, och fick då en offert rätt omgående. Jag kunde tacka ja direkt via digitalt formulär. Sen ringde mattläggaren och bokade in veckan efter.

Kräsna beställare

Paret Sjörs är kräsna beställare. Men med Mullbacks fanns tilliten där sedan tidigare.

– Vi visste att de är bra, säger Magnus Sjörs.


Därför rekommenderar familjen Sjörs Mullbacks

– För att du får ett resultat som överstiger förväntningarna. De kommer på överenskomna tider, svarar på mail och kommunicerar tydligt. Det är väldigt smidigt att ha med dem att göra.