Läs mer om när vi hjälpte Familjen Rofelt


Vad hjälpte vi kunden med?
Bygg, Måleri, Golvläggning

Vad gjordes mer i detalj?
I detta projekt hörde kunden av sig och behövde hjälp med målning och golvläggning i sin villa, som är cirka 100 kvadratmeter.

Vad tyckte Familjen Rofelt?
Vi är jättenöjda med deras arbete. Hantverket har varit väldigt bra, men det som stuckit ut är det proffsiga bemötandet. De har varit väldigt serviceminded hela vägen, vilket är något vi uppskattar och värderar när vi väljer entreprenör säger kunden Anna Rofelt.

golvläggning och måleri

Golvläggning och måleri hos kund i Falun

Mullbacks Måleri, Golv och Bygg har utfört en renovering hos en privatkund i Falun. I uppdraget har hela vår bredd tagits i anspråk.
– Vi är jättenöjda med deras arbete. Hantverket har varit väldigt bra, men det som stuckit ut är det proffsiga bemötandet. De har varit väldigt serviceminded hela vägen, vilket är något vi uppskattar och värderar när vi väljer entreprenör säger kunden Anna Rofelt.

Golvläggning först

I detta projekt hörde kunden av sig och behövde hjälp med målning och golvläggning i sin villa, som är cirka 100 kvadratmeter. Den är från 1990-talet och ytskiktet stämde inte överens med hur kunden ville ha det, samtidigt som bostaden var sliten. Vi började med att byta golvet i hela övervåningen. Då inget golv hade valts, hjälpte vi kunden med att presentera alternativ och välja golv.
– Snickarna hämtade golvprover och visade, så det blev väldigt lätt för oss att välja. Dessutom kände vi oss väldigt väl omhändertagna vilket vi tycker är minst lika viktigt som kvaliteten i hantverket. Sen satte de igång relativt omgående, säger Anna Rofelt.


Målning av vägg, tak och snickerier

Efter att golvet lagts klart gick arbetet vidare med målning av hela övervåningen. Väggar, tak och snickerier fick sin behandling så att allt såg snyggt och trevligt ut, och enligt kundens önskemål. I sedvanlig mullbackiansk anda tog vi oss an detta projekt med glädje och seriositet.


Lite annat fix hanns också med

Det är lätt att glömma bort alla små detaljer som ingår i ett byggprojekt. Utöver målning och läggning av golv hann vi även med följande under den vecka det tog att färdigställa renoveringen:
● Två garderober har plockats bort
● Socklar har bytts ut
● Några rum har fått nya trösklar
● Två nya dörromfattningar (två dörrkarmar utan dörr fick virket bytt så de blev släta
och fina)
● Läggning av klinker i badrummet

Vilka utmaningar fanns i projektet?

– Inga speciella. Det är ett standardjobb. Det var inga konstigheter, säger Andreas Jernberg, projektledare på byggsidan.

Vad tycker ni om resultatet?

– Det vi lämnade efter oss var bra. Kunderna verkar nöjda. De hade lite tur, för vi kunde komma tidigare. Målningen var egentligen planerad före golvet, och det är inte optimalt. Nu blev det rätt och riktigt från början. Vi försöker alltid ha samma upplägg, säger Andreas Jernberg.