Läs mer om när vi hjälpte Familjen Karlsson


Vad hjälpte vi kunden med?
Måleri, Golvläggning

Vad gjordes mer i detalj?
När paret Ellen och Rolf Karlsson flyttade in i sin bostadsrätt fanns det ett renoveringsbehov. Nu har Mullbacks målat och tapetserat hall och kök och bytt golv.

Vad tyckte Familjen Karlsson?
- Vi känner till Mullbacks sedan många år och vet att de har gott renommé. Därför är det inte förvånande att det blev så här bra.

Renovering av bostadsrätt i Falun

Renovering av bostadsrätt i Falun

Det var många år sedan renovering skedde i paret Karlssons nyinköpta bostadsrätt. Något årtal känner de inte till, men Ellen tycker att de orange köket påminde om 1960-tal. Kort sagt var det på tiden att lägenheten fick lite kärlek.

– Det såg lite risigt ut. Hall och köksgolv hade troligen lagts av amatörer. Det var inte så bra gjort, säger Ellen Karlsson.

Golvläggning och tapetsering

När Mullbacks kontaktades fanns det önskemål om att komma igång med kort varsel, då fler hantverkare väntade på att ta vid efter att golvläggning och tapetsering/målning var klart. Det gick att lösa, och under maj 2023 slutfördes arbetet.

Karlssons lovordar den goda kommunikationen från Mullbacks.

– De blev som familjemedlemmar. De gav oss så mycket glädje. De var så noga med att ställa rätta frågor och att inte vara i vägen.

Jobbet utfördes snabbt, effektivt och med tydlig vana.

– Golvläggaren var supersnabb. Han löste alla problem på nolltid.


Därför rekommenderar Karlssons Mullbacks

– Vi är väldigt nöjda med jobbet och att de är duktiga och trevliga att ha att göra med. Och så var de så snabba.