Trapphusmålning Dalarna

Trapphusmålning Dalarna

Trapphusmålning Dalarna – Trapphuset är det första som möter de boende och besökare i ett flerbostadshus. Ett första intryck betyder mycket och ett snyggt eller förfallet trapphus säger också mycket om dig som hyresvärd. Vid trapphusmålning tar vi hänsyn till byggnadens ålder och historia, men vi lyssnar såklart också på dig som ägare och ibland även de boende. Vi tar hänsyn till både människor och byggnadens identitet. Visst är dina hyresgäster värda ett snyggt trapphus?

Nya tapeter kan vara ett sätt att skapa lite förändring i tillvaron och pigga upp. Men själva tapetseringen kan vara tidsödande och något som är svårt att få in i ett aktivt schema. Genom att anlita oss för tapetsering så får du också hjälp med att botanisera i den enorma djungel av tapeter som finns på marknaden. Sedan ser vi till att tapeterna sitter snyggt på dina väggar.

 

Behov av reparationsmålning?

Som husägare behöver du med jämna mellanrum göra en översyn för att se om något i ditt hus är i behov av reparationsmålning. Alla träytor måste behandlas regelbundet eftersom de hela tiden slits. Samtidigt har alla träytor olika behov. Fönsterbrädor slits för att de fungerar som bänk åt saker som blomkrukor, medan fönsterlister och fasad slits av väta och årstidernas skiftningar. Men det är inte alltid lätt att veta när träytorna är i behov av reparationsmålning, eller hur man ska gå tillväga. Kontakta oss så går vi igenom ditt hus och gör en bedömning av vad som behöver göras. Vi ordnar det som behövs och du slipper oroa dig för hälsan på ditt hus.

Om du har bestämt dig för att bygga om i ditt hus är det även dags att börja tänka på ombyggnadsmålning. Först när sista penseldraget är taget och färgen har torkat kan du börja möblera och använda de ombyggda utrymmena. Boka oss samtidigt som du bokar snickare, så att målningen kan komma igång direkt när sista spiken är slagen. Då riskerar du inte att tvingas leva i byggkaos längre än nödvändigt.